13 C
Chișinău
Monday, April 19, 2021

Maia Sandu, criticată de un blogger și numită „politiciană ipocrită”

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Bloggerul Corneliu Gandrabur a numit-o „ipocrită” pe lidera PAS, Maia Sandu după ce aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care îl critică pe fostul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk și soția lui, Nina Ștanski.

În mesaj, Maia Sandu îi acuză că „și-au făcut de cap în partea stângă a Nistrului timp de cinci ani”, referindu-se la situația școlilor cu predare în limba română.

În același mesaj, Maia Sandu insinuează că Evgheni Șevciuk și Nina Ștanski au fost găzduiți la Chișinău „într-un apartament de lux” de către autoritățile de la Chișinău. „Poate e arest la domiciliu și noi nu știm? Poate organele de drept s-au autosesizat și își fac treaba? Mai degrabă cred că ospitalitatea autorităților de la Chișinău este răsplata pentru schemele economice comune din sectorul energetic, pentru votul organizat la alegerile prezidențiale, pentru multe alte ilegalități comise împreună de cei care fură cetățenii din dreapta și din stânga Nistrului și care și-au subordonat statul propriilor interese”, a scris Maia Sandu.

La rândul său, bloggerul îi reproșează Maiei Sandu și-i amintește că, în 2012, nu a comentat nimic despre relațiile șefului ei, adică Vlad Filat, cu Evghenii Șevciuk.

„Această politiciană ipocrită a tăcut în schimb atunci când Vlad Filat umbla cu Șevciuk pe la meciurile de fotbal, la concerte în Chișinău și prin Israel după focul haric. La fel, Maia și-a pus mâinile la ochi și în 2012, atunci când Filat a scos stema de Stat la întâlnirea cu Șevciuc:

Când Maia a fost mai ipocrită, atunci sau acum? De ce în 2012 nu a comentat nimic despre relațiile șefului ei cu separatistul de la Tiraspol?”, a scris Gandrabur.

 
- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img