Lui Cheianu îi este greață de copii

cheianu fb mihai marcuta

Constantin Cheianu s-a întrecut pe sine însuși. Cel care fierbe în propriul rahat din lighenașul țopilor numit JurnalTV, are acum senzație de vomă. Dar îi este greață lui Cheianu nu de masele fecale pe care le produce și împroașcă în oponenții șefului său ci (sic!) …de copii.

Screen Shot 2017-07-19 at 10.01.27 AM

Lui nu îi este greață de faptul că a tot molfăit rahat și pe la curtea lui Iurii Ivanovici Roșca și pe la cea a lui Filat Vlad Miliardovici, lui îi este greață pentru că niște copii și-au luat diplomele de la Dodon – cel pe care tot el cu Țopa și Andrei l-au ridicat în acest fotoliu prin protestele comune. Inclusiv.

Constantin Cheianu nu laudă Fata care a fost mai curajoasă și posibil mai deșteaptă decât semenii ei, alege altă metodă. Pentru că vrea să fie original el împroașcă cufureala sa peste cei ce nu au făcut-o, o mână de copii pentru care chiar nu conta de la cine primesc diplomele – Dodon, Obama sau Cheianu.

Faptul că Dodon e prorus sau proplahotniuc, sau pro Gaddafi era bine să și-l aducă aminte atunci când promova protestele comune, nu acum când el crede că lumea a uitat de asta.

Constantin Cheianu nu vomită atunci când se uită in oglindă și vede fața unui personaj care a promis că-și pune cortul în PMAN dar nu a dormit nici o zi acolo. Nu-i provoacă senzația de greață nici banii îmbibați cu cherosenă. Nimic nu-l face pe Costea să se simtă mai prost decât niște copii. Pe care nu are ochi să-i vadă. Pentru că nu-s a lui Țopa.

You may also like

Comments are closed.

By