Individul din imagini este căutat de poliție // A furat un automobil de model “Renault Kangoo” (VIDEO)

Рисунок1-53

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău sunt în căutarea individului ce apare în imagini.

Conform primelor investigaţii demarate, individul ar fi fost implicat la răpirea unui automobil de model “Renault Kangoo”, în valoare de 2 000 euro. Acesta ar fi pătruns în automobil prin acces liber în noaptea spre 21 iulie curent.

În urma acţiunilor speciale de investigaţii desfăşurate, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă. Totodată poliţiştii au stabilit un eventual suspect în acest caz. El apare în vizorul camerelor de supraveghere instalate într-un magazin. Individul ar fi intrat în magazine după ce ar fi răpit unitatea de transport.

În acest context, cetăţenii care l-au recunoscut, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de contact: 0 604 50 101 / 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare, făptaşul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 600 lei la 27 000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

You may also like

Comments are closed.

By