Ex-„premierul-caloș” comentează: „Moldovenilor le place, istoric vorbind, să fie f… ți”

sturza

Fostul șef al Guvernului Ion Sturza, cunoscut ca „premierul-caloș” din cauza sărăciei la care i-a adus pe cetățenii moldoveni, cel care a dat Moldova-gaz pe mâna rușilor, constată într-o postare pe Facebook că moldovenilor le place să fie „f…ți”.

După ce și-a amintit cum a guvernat țara și cum i-a adus la sapă de lemn pe cetățenii moldoveni, iar după aceasta a avut nesimțirea să mai candideze o dată la aceeași funcție, constată, într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, că „Moldovenilor le place, istoric vorbind, sa fie f… ți”.

Asta o spune fostul premier pe vremea căruia se dădea pensia în caloși, restanțele la salarii depășeau jumătate de an, iar Moldova-gaz, o companie mai mult decât strategic a fost cedată rușilor, iar acum datoria la gaze din cauza Transnistriei este de aproape 7 miliarde de dolari.

Într-adevăr, moldovenilor le place să fie f…ți, dacă după ce unul ca Sturza le-a furat de tot ce-au avut nu-l linșează, dar îl lasă s-o facă cu nerușinare pe „oracolul de Facebook”, în timp ce locul său e alături de Filat, unul din protejații săi.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By