DIP și Poliția, în ALERTĂ! A evadat un deținut din Penitenciarul din Goian (FOTO)

0051

Un deținut a evadat din Penitenciarul nr.10 din Goian. La moment nu se cunoaște locul aflării acestuia.

Potrivit Departamentului Instituțiilor Penitenciare, deținutul a evadat pe 16 iulie 2017, în jurul orei 23:00, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

Deținutul își ispășea pedeapsa în Penitenciarul nr.10-Goian întrucât era antrenat la lucrări de reparație capitală a sectoarelor de detenție. Actualmente, angajații sistemului penitenciar, în comun cu organele de poliție, întreprind măsuri operative de căutare şi determinare a locului aflării acestuia.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este condamnat la 2 ani privațiune de libertate, pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport, ce a cauzat din imprudenţă o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii, săvârşită în stare de ebrietate.

Materialele acumulate au fost transmise organelor procuraturii, pentru a se expune în privința acestui caz, conform legislației în vigoare.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare solicită ajutorul tuturor celor care dețin informații despre locul aflării deținutului sau alte detalii importante pentru investigarea cazului.

Numere de telefon: 0 (22) 40-97-87, 0(22) 35-08-90; 078777450

DIP precizează, în sectoare de tip deschis execută pedeapsa persoanele condamnate la închisoare pentru infracţiuni săvârşite din imprudenţă.

evadat

foto: dip.md / moldova.org

You may also like

Comments are closed.

By