Cheianu, măscăriciul lui Țopa, băgat în CARLA’S DREAMS. Vezi de ce s-a luat de trupă

Screen Shot 2017-07-24 at 10.13.11 AM

Acțiunile și declarațiile prin care încearcă să epateze în ultima perioadă Constantin Cheianu sunt de-a dreptul cazuri clinice de studiat.

Mai întâi spune că îi este greață de copii, după care ne anunță că băieții de la CARLA’S DREAMS nu-s destul de critici la adresa guvernării. Intenționat sau nu, dar Cheianu încurcă meseria de artist cu cea de troll al țopilor sau de martor al umezelei lui Andrei.

Cheliosul care primește lunar mii de euro pentru lătrat, scuipat și vomitat peste cei ce nu sunt cu Platforma lui Țopa, crede că toți oamenii trebuie să facă la fel. El primește bani, iar restul trebuie să facă la fel.

Din cauza ineficienței și fricii că finanțarea i-ar putea fi oprită în scurt timp acesta încearcă să-și demonstreze utilitatea în fața clanului aviatic trăsnind săptămânal, uneori chiar și zilnic, prostii de genul celei de mai jos:

„În esenţă CARLA’S DREAMS este o trupă… hai să nu spun „pro-guvernamentală”, dar una căreia nu-i pasă absolut deloc de nefericirea în care zac sute de mii dintre compatrioţii lor. Şi asta coincide sută la sută cu aşteptările fanilor lor tineri, care nu participă deloc la viaţa ţării şi cărora de asemenea le este într-un loc de corupţia şi nedreptatea îngrozitoare care se întâmplă în Moldova. „Carla-s Dreams” vrea cât mai tare să corespundă aşteptărilor acestor tineri, doamne fereşte să-i dezamăgească, ar putea astfel să-şi scadă audienţele”, a scris Cheianu pe pagina sa de facebook.

Cea mai populară formație a momentului este atacată de Cheianu pentru că nu îl susține în lupta sa plătită cu 5 mii de euro lunar. E ca și cum Renato Usatîi ar face spume la gură pentru că Michael Jakcson nu-l susține în războiul cu Plahotniuc, chiar dacă Jakcson e mort.

Dacă unor reprezentanți ai showbiz-ului autohton le place să strige pe la manifestații că le #ArdeCuru, atunci Cheianu nici nu trebuie să anunțe că îi #curgefesul – se vede de la o poștă.

You may also like

Comments are closed.

By