Campania „CuruUdNuArde” // După scutece, Andrei Năstase a primit în dar și un vas de toaletă (VIDEO)

Screenshot_21

După ce s-a făcut de râs joi în timpul protestelor din fața Parlamentului, când a făcut pe el de frică în timpul unei altercații cu un grup de manifestanți, internauții nu-și dau rând să-l ia peste picior pe liderul PPDA Andrei Năstase. Astfel, după ce chiar în aceeași zi i-au dus un pachet cu scutece la sediul partidului, sâmbătă acțiunea CuruUdNuArde a continuat, astfel că Andrei Năstase și partidul pe care îl conduce s-a căpătuit și cu un vas de toaletă. Aproape nou.

Dintr-un filmuleț video de câteva secunde vedem că cineva a adus la sediul PPDA, care de fapt aparține fratelului mai mare al lui Andrei Năstase – Vasile, un vas de toaletă care a fost legat cu lanțuri de balustradă. Noua achiziție a lui Andrei Năstase este chiar și personalizată, având inscripția „În WC Andrei, nu în pantaloni”, iar o săgeată vizibilă, de culoare roșie, îi indică exact liderului PPDA unde să-și facă treburile.

Autorii glumei au mai lipit pe sediul PPDA (care aparține lui Vasile Năstase) coli de hârtie cu incripția CuruUdNuArde, dar și poze în care popularul lider politic este cu pantalonii uzi și care l-au făcut vedeta protestelor de joi.

Nici Andrei Năstase, nici PPDA nu au comentat deocamdată inițiativa civică CuruUdNuArde, dar zilele trecute, când un grup de tineri i-au dus lui Andrei Năstase scutecele, fratele mai mare Vasile, care este deprins, probabil, să șteargă din urma mezinului, după cum a comentat presa, a luat până la urmă „cadoul”, considerând că dacă s-a întâmplat o dată, se poate întâmpla și pe viitor. Mai ales că PPDA a anunțat că va organiza multe proteste până la următoarele alegeri parlamentare.

sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By