Au pătruns într-un bloc de la Ciocana de unde au furat un cărucior. Poliția le caută // VIDEO

Рисунок1-40

Poliţiştii sectorului Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău acumulează informaţii despre femeile ce apar în imagini. Acestea sunt de etnie romă și sunt căutate pentru că au sustras un cărucior pentru copii de pe holul unui bloc de locuit de pe bulevardul Mircea cel Bătrân al sectorului Ciocana.

Infracţiunea a fost comisă recent, fiind surprinse de camerele de supraveghere. Potrivit proprietarului căruciorului, paguba materială pricinuită ar fi de 4 000 lei. În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au constatat că, suspectele nu locuiesc pe această adresă, întrucât au intrat în bloc când o locuitoare a deschis uşa de acces la scară. Ulterior, femeile ies din bloc cu căruciorul şi se deplasează într-o direcţie necunoscută.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penală pentru furt, iar suspectele riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care deţin informaţii despre locul aflării şi identitatea acestora, sunt rugate să le comunice la numărul de contact: 0 691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

You may also like

Comments are closed.

By