Atenţie! Poliţia Capitalei caută doi indivizi implicaţi în jafuri stradale // VIDEO

Рисунок1-21

Persoanele ce apar în imagini sunt căutate de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că ar fi jefuit două femei în timp ce mergeau pe stradă. Incidentul a avut loc ieri, pe străzile Sf. Gheorghe şi Ismail, din sectorul Râşcani al Capitalei.

Prima ţintă a atacatorilor a fost deposedată în mod deschis de lanţul din aur de la gât, în valoare de 12 000 lei, care s-a dovedit a fi o femeie de 64 ani. La scurt timp după comiterea primului jaf, indivizii au atacat a doua victimă, fiind deposedată lanţul din aur de la gât în valoare de 10 000 lei, care s-a dovedit a fi o doamnă de 32 ani. Astfel, poliţiştii au depistat camerele de supraveghere, care au surprins atacatorii fugind de la locul faptei. Aceştia au fost recunoscuţi ulterior de către victime.

În acest context Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor care i-au recunoscut pe necunoscuţi, să comunice informaţiile imediat la numerele de contact: 0793 33 225 / 0691 50 993. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată.

Conform legislaţiei penale în vigoare făptaşii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By