Atelier clandestin de producere a mobilei, descoperit în sectorul Ciocana (VIDEO)

Рисунок1-35

Ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, au descoperit un atelier camuflat într-o anexă, situată la intersecţia străzilor Uzinelor cu Otovasca din sectorul Ciocana.

La faţa locului poliţiştii au depistat patru secţii de prelucrare a lemnului şi producere a mobilei, diferit aparataj special, precum şi trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 30 ani şi 43 ani, originari din diferite raioane ale ţării. În urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe registre de ciornă, înscrisuri de mână, care ar demonstra profiturile băneşti obţinute în urma activităţilor ilegal desfăşurate. La fel, sunt iniţiate acţiuni speciale de investigaţii în vederea stabilirii complicilor în acest caz, precum şi alte circumstanţe operative ce prezintă interes.

Atelierul a fost sigilat până la decizia instanţei de judecată, iar bărbaţii riscă să fie sancţionaţi contravenţional pentru practicarea ilegală a activităţii de antreprenoriat, cu aplicarea amenzii în mărime de 3 000 lei.

You may also like

Comments are closed.

By