Accidentul feroviar din Spania // MAEIE: Printre victime nu sunt moldoveni

Barcelona-Train-Crash-Spain-Estacion-de-Francia-Station-Injured-Deaths-Accident-Rush-Hour-1023760

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, precum şi Ambasada Republicii Moldova la Madrid s-au autosesizat pe marginea accidentului feroviar care a avut loc în Barcelona în dimineaţa zilei de astăzi.

Potrivit informaţiei oferite de misiunea diplomatică moldovenească şi a Consulului Onorific al Republicii Moldova în Regatul Spaniei, printre victime nu sunt cetăţeni moldoveni.

Ministerul și Ambasada Republicii Moldova la Madrid vor monitoriza în continuare situaţia legată de accidentul în cauză.

Cetățenii moldoveni care au nevoie de asistență sau persoanele care presupun că ar fi avut rude, prieteni sau cunoștințe ce s-ar fi aflat în zonă și s-ar putea regăsi printre victime se pot adresa Ambasadei Republicii Moldova de la Madrid la numărul de urgență +34664598545 sau Centrului de Apel al MAEIE la numărul +37322788722.

Amintim că, cel puţin 54 de persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă, în urma unui incident feroviar în oraşul spaniol Barcelona. Un tren nu ar fi frânat la intrarea în staţie şi ar fi lovit barierele instalate în zonă.

Barcelona-Train-Crash-Spain-Estacion-de-Francia-Station-Injured-Deaths-Accident-Rush-Hour-1023773

You may also like

Comments are closed.

By