Accident grav în Bavaria! 31 răniți grav și 17 dispăruți într-un accident de autocar

Screenshot_5

Treizeci și una de persoane au fost rănite și 17 sunt date dispărute în urma unui grav accident rutier produs luni dimineață pe o autostradă din sudul Germaniei. Un autocar a fost complet mistuit de flăcări după ce a intrat în coliziune cu un autotren, relatează AFP și cotidianul Die Welt, în ediția online.

Accidentul a avut loc pe autostrada A9, între localitățile Münchberg și Gefrees, în landul Bavaria. În urma coliziunii, autocarul a luat foc și a ars complet, citează Agerpres.

Screenshot_4

Potrivit poliției, 31 de pasageri au fost răniți, dintre care unii grav, iar 17 persoane sunt date dispărute. Potrivit unei purtătoare de cuvânt a poliției, nu este exclus ca unii dintre pasageri să nu fi reușit să se salveze din autocarul în flăcări.

Conform primelor informații, autocarul se îndrepta în direcția Nürnberg când a fost prins într-un ambuteiaj și a lovit un autotren care rula în fața lui.

Poliția a închis traficul pe autostrada A9 pentru a permite intervenția echipajelor de salvare. Potrivit presei locale, la locul accidentului au aterizat patru elicoptere.

You may also like

Comments are closed.

By