VIDEO // Atac cu cocktail molotov într-un restaurant românesc din Franţa. Trei persoane – rănite grav

incendiu_fr_69640300

Trei persoane au fost grav rănite în urma unui incendiu produs într-un restaurant românesc din Franţa în urma unui atac cu cocktail molotov. Atacul ar fi fost pus la cale de indivizi care purtau cagule.

„Un bărbat a intrat în restaurant, a vărsat benzină pe jos. Eu am încercat să mă feresc, dar un altul m-a stropit, iar când m-am întors avea ceva aprins în mână. Fiica şi soţul meu erau şi ei înăuntru”, a povestit bucătăreasa restaurantului, Cristina.

Soţul Cristinei a suferit şi el arsuri, dar a reuşit să-şi salveze fiica. Două ospătăriţe cu vârste de aproximativ 20 de ani au suferit arsuri grave, notează RTV.net.

Martori care au asistat la întreaga scenă au povestit că atacul a fost comis de trei bărbaţi cu cagule. După ce au pulverizat gaz lacrimogen, au vărsat combustibil şi au dat foc la bar, la masa de biliard, unui dulap şi scărilor. Clienţii şi personalul au fost astfel prinşi într-o capcană în flăcări din care nu puteau să iasă. „Oamenii strigau disperaţi, iar eu am spart cu un ciocan grilajul care bloca o fereastră”, a povestit un vecin.

Localul a ars în întregime, iar în total nouă persoane au fost duse la spital. Trei sunt în stare foarte gravă.

 

You may also like

Comments are closed.

By