Un ATV al Poliției de Frontieră, implicat într-un accident rutier

cms-image-000015048

Un ATV care aparține Poliției de Frontieră a fost implicat într-un accident rutier, iar un polițist de frontieră a ajuns la spital în stare gravă. Accidentul a avut loc în după-amiaza zilei de azi, în jurul orei, 12:50, pe traseul M 14, în apropiere de municipiul Chișinău.

ATV-ul condus de un polițist de frontieră s-a ciocnit cu un autoturism de model Seat. În urma impactului, angajatul Poliției de Frontieră a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la Spitalul de urgență, fiind diagnosticat cu ”traumă cranio – cerebrală gravă cu factura liniară a osului frontal stâng cu trecerea pe peretele superior al orbitei, dar și hemoragie intracraniană 3,5 ml”.

Potrivit Raisei Novițchi, ofițerul de presă al PF, polițistul de frontieră se afla în timpul serviciului,

„Conform unei dispoziții MAI, se deplasa spre Vadul lui Vodă pentru a participa la o expoziție. În prezent, poliția cercetează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului”, a precizat Novițchi.

Polițistul de frontieră implicat în accident are 38 de ani, activează din 2002 în cadrul Secției Transport al DPF și are la întreținere două fetițe de 7 și 10 ani.

sursa: today.md

 

You may also like

Comments are closed.

By