Trei bărbaţi, cercetaţi penal. Vindeau mărfuri ilegal // VIDEO

Рисунок4

Oamenii legii au demascat activitatea frauduloasă a trei bărbaţi, fiind implicaţi în scheme ilegale de introducere pe teritoriul ţării a mărfurilor de larg consum, în scopul obţinerii unor profituri băneşti impunătoare.

Indivizii, cu vârstele cuprinse între 42 ani şi 54 ani, au amenajat mai multe depozite clandestine şi secţii comerciale pe diferite adrese din Chişinău, unde erau depozitate şi comercializate ilegal diverse instrumente electrice în lipsa actelor ce permit acest gen de activitate.

În cadrul percheziţiilor autorizate şi desfăşurate concomitent la 10 puncte clandestine, poliţiştii au depistat mărfuri în valoare de circa 1000 000 lei, cum ar fi burghiuri electrice, aparate de sudat, rotopercutoare, cazane de diferite modele etc.

Pe marginea acestui fapt a fost iniţiată o cauză penală pentru practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător, care prevede o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 47 000 lei la 67 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By