Traficanţi de heroină în proporţii deosebit de mari, puși la pământ în stradă (VIDEO)

Рисунок1-4

Activitatea unui grup criminal specializat în traficul ilegal de heroină în proporţii deosebit de mari a fost anihilată. Gruparea a fost monitorizată pe parcursul lunilor mai – iunie curent, în acest context fiind efectuate achiziţii de control, în urma cărora au fost procurate cantităţi impunătoare de droguri.

Prin urmare, forţele de ordine au reţinut membrii grupării criminale, care s-au dovedit a fi o femeie de 45 ani şi doi bărbaţi cu vârstele de 25 ani şi respectiv 47 ani, domiciliaţi în Capitală. La domiciliile acestora, poliţiştii au depistat şi ridicat mai multe pachete cu o substanţă solidă, asemănătoare heroinei, care au fost expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Totodată, s-au depistat mijloace financiare obţinute în urma vânzărilor de droguri, precum şi telefoane mobile folosite în scopuri criminale.

Aceştia au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru comercializarea drogurilor în proporţii deosebit de mari.

Ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 15 ani.

You may also like

Comments are closed.

By