Reţinut de poliţişti în stradă cu stupefiante în buzunare

Рисунок1-6

Un locuitor al Capitalei în vârstă de 25 ani a fost reţinut în stradă de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Ciocana, din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind suspectat de consumul şi păstrarea ilegală a substanţelor narcotice. Individul a fost escortat la Inspectorat conform procedurii legale, unde au fost depistate asupra lui pacheţele din polietilenă cu o masă vegetală fărămiţată, asemănătoare etnobotanicelor, precum şi mijloace financiare a căror provenienţă urmează de stabilit.

În cadrul procesului de documentare a cazului suspectul ar fi recunoscut că ar consuma droguri, precum şi căile de obţinere a acestora. Astfel, au fost iniţiate investigaţii speciale în vederea stabilirii circumstanţelor ce prezintă interes organului de urmărire penală, precum şi eventualii complici ai suspectului.

Pacheţelele cu masa vegetală necunoscută au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul Inspectoratului General al Poliţie. În dependenţă de rezultatele expertizelor tânărul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 8 000 lei la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de pînă la 150 de ore sau cu închisoare de pînă la 1 an.

You may also like

Comments are closed.

By