Percheziţii la domiciliul unui individ din Chișinău

Рисунок1-45

Ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au documentat un caz de păstrare ilegală de droguri şi muniţii, în care era implicat un individ de 22 ani, domiciliat în Capitală.

Fiind desfăşurate percheziţii autorizate la domiciliul acestuia, poliţiştii au depistat cantităţi impunătoare de masă vegetală împachetată cu miros specific, asemănătoare etnobotanicelor, precum şi peste 360 tufe de cânepă cultivate şi îngrijite în grădina casei. Iar în odaia lui au fost găsite 14 cartuşe de calibrul 5,45 mm, 9 mm şi 7,62 mm păstrate ilegal. De asemenea au fost ridicate seminţe de canabis şi un cântar electronic de dimensiuni mici.

Forţele de ordine bănuiesc că, individul ar fi fost implicat în scheme criminale de comercializare a drogurilor. Toate probele delicte au fost sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, pentru a fi expertizate în condiţii de laborator şi emitere a rezultatelor finale.

Conform legislaţiei penale în vigoare individul urmează să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor şi păstrarea ilegală de muniţii. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By