Pe timpuri protestatarii schimbau istoria, acum blochează circulaţia // VIDEO

Screenshot_4

Pe timpuri protestatarii schimbau istoria, acum blochează circulaţia! Aceste cuvinte au fost spuse de către Luka Tomic, care într-adevăr reprezintă adevărata față a protestelor din zilele noastre. Mi-am adus aminte de aceste cuvinte când am văzut azi, un protest care s-a adeverit un eșec al Societății Civile și a celor 5 partide de opoziție!

Și ca de fiecare dată, oamenii aduși de Năstase, contra unei sume de bani și pentru băuturi alcoolice, dă de gol lipsa de susținători ai acestui partid.

Mai jos vă voi prezenta niște înregistrări video în care așa-zișii protestatari merg spre trasportul comandat din timp de către PPDA. Și totodată, veți înțelege de ce unele persoane nu au putut veni în Chișinău din cauza PPDA.

Voi începe cu starea în care erau oamenii când se întorceau la locul unde trebuia să vină trasportul după ei  aflându-se într-o stare de ebrietate.

Dovadă că acești oameni au venit la comanda PPDA, fiind achitați pentru aceasta este locul unde au așteptat timp de mai bine de o oră trasportul care a trasportat aceste persoane la comandă.
Aceaste persoane fiind aduse din Teleneșt, fapt ce vă voi demonstra în video următor, lucru care din discuțiile pe care le duceau ei la momentul dat, la fel din discuțiile lor am aflat că o parte din ei au fost aduși datorită unui lider al platformei, Liviu Vovc. Apropo, eu vreau să-l salut pe micul meu erou care mi-a făcut PR la o emisiune la JurnalTV, prin intermediu lui Petru Macovei.

Mai jos vedeți confirmarea că ei au fost aduși din Telenești și că rutiera a venit goală de la gară, pentru ai putea lua pe acești potențiali protestatari ce abia se țineau pe picioare.

După cum vedeți, în jur de 20 de persoane, urcă în rutiera Chișinău-Telenești, de fapt, fiind preconizată pentru persoanele care doresc să meargă la Telenești și nu pentru a îndeplini comenzile unor partide politice.

După ce m-am apropiat de rutieră și am întrebat șoferul de ce prestează servicii la comandă, el mi-a răspuns că să nu mă f*** de ce el face acest lucru și că eu întreb despre aceasta de parcă aș fi un șpion! Pentru confirmarea spuselor mele, sunt o mulțime de ziariști de investigație precum cei de la Ziarul de Gardă, Rise și Today, care ar putea confirma spusele mele.

Referitor la acest lucru, aș ruga organele de drept și reprezentanții MTID să se autosesizeze acestei informații, pentru a fi luate măsurile respective.

Andrei Năstase, totuși, din ce cauză oamenii nu au putut ajunge la Chișinău? Din cauza autorităților sau din cauza voastră?

Minciună, frate, iese în cele din urmă la iveală, așa că presa afiliată și troll-ii tăi nu pot ascunde adevărul!

autor: Chirilov Anatolie

You may also like

Comments are closed.

By