12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Patronii virtuali nu mai vor să finanțeze Jurnal TV

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Patronii virtuali nu mai vor să finanțeze Jurnal TV! Chiar dacă la fiecare miting de protest, Andrei Năstase și alți membri ai Platformei DA declară că Jurnal TV este singura televiziune a poporului, vedem că numărul celor care au ales să facă donații televiziuni este în scădere. Dacă de la început pe platforma Patreon erau 51 de patroni virtuali, ce donau în total circa 227 dolari SUA, astăzi pe aceeași platformă au rămas doar 40 de cetățeni care încă mai fac donații, mulți dintre ei din neștiință.

Ciudat lucru. Odată cu scăderea numărului de patroni virtuali, Jurnal TV, care vrea să convingă că este o televiziune transparentă, a ascuns suma donată de patronii virtuali. Chiar și așa, oamenii scriu mesaje prin care roagă să le explice cum poate fi oprită această jăcmăneală lunară, cum este și cazul doamnei Viorica Gaja Cojocaru.

Pe platforma Patreon și alte surse media și-au deschis conturi, în speranța că se vor găsi suficienți patroni virtuali care să doneze bani. Cum este și cazul site-ului Agora. Spre deosebire de cei de la Jurnal, redacția Agora dă dovadă de mai multă transparență, arătând atât numărul de patroni, cât și suma totală lunară donată de aceștia.

Mai mulți internauți au criticat dur Jurnal TV pentru lipsa de transparență.

sursa: jurnalul.md / foto: moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img