O tonă de cvas, transportată în condiţii insalubre, urma să fie vândută ilegal în Capitală // VIDEO

Рисунок1-51

Poliţiştii sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au contracarat un caz de comercializare ilicită a unei tone de cvas.

Băutura era transportată în condiţii insalubre şi la temperatură necorespunzătoare cu un microbuz din raionul Briceni, la volanul căruia se afla un bărbat de 24 ani. Acesta a fost stopat în preajma Pieţii Centrale, unde urma să descarce buteliile cu cvas pentru ulterioara comercializare angro. La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actele necesare obligatorii, şoferul n-ar fi putut explica condiţiile şi locul de preparare a cvasului.

În acest context forţele de ordine au escortat microbuzul la Inspectorat pentru documentare, iar buteliile cu cvas au fost depozitate până la decizia instanţei de judecată. De asemenea a fost sesizată Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor, în vederea iniţierii acţiunilor legale ce se impun cu expunerea ulterioară asupra cazului. Bărbatul riscă o amendă în mărime de 3 000 lei şi confiscarea cantităţii de cvas.

You may also like

Comments are closed.

By