O bătrână de 74 ani a fost jefuită în stradă de un student

Рисунок1-5

O femeie în vârstă de 74 de ani, domiciliată în sectorul Râşcani al Capitalei, a solicitat ajutorul Poliţiei Capitalei după ce a fost jefuită de un individ necunoscut, fiind deposedată din lanţul din aur de la gât, în ograda blocului de locuit. Incidentul a avut loc în seara de 2 iunie curent, în jurul orei 19.00, iar făptaşul a fost localizat şi încătuşat a doua zi într-un cămin studenţesc.

El s-a dovedit a fi în vârstă de 21 ani, originar dintr-o localitate a raionului Glodeni, care îşi face studiile la o instituţie de învăţământ superior din Capitală. Ulterior, în cadrul acţiunilor de urmărire penală victima l-ar fi recunoscut, precum şi soţul acesteia care ar fi surprins momentul atacului de la balconul locuinţei. Totodată orţele de ordine au stabilit că, bănuitul nu este pentru prima dată când recurge la jafuri în stradă, acesta ar mai fi fost implicat în două cazuri similare din sectoarele Centru şi Buiucani din Capitală.

Actualmente individul se află în custodia Poliţiei Capitalei şi este cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By