Năstase ține copii străini în soare la proteste, în timp ce ai săi se lăfăie în Germania

image_2017-06-11_14-08-08

Organizatorii protestului de duminică de la Chișinău au recurs la cele mai josnice metode doar pentru a încerca să sensibilizeze societatea ca să adune cât mai mulți participanți. Una din aceste metode a fost să folosească minorii în scopuri politice. Au fost aduși copii la acțiunile de protest și ținuți în căldură și înăbușeală, doar pentru ca lideri politic care Maia Sandu, Andrei Năstase și Renato Usatîi să-și atingă scopurile politice înguste.

Dovadă sunt și imaginile de la protest cu doi copii, unul din care doarme în brațele mamei sale în spatele protestatarilor.

Nimeni nu i-a întrebat pe acei copii dacă sunt de acord să piardă o zi de vară, o zi în care se pot juca împreună cu semenii lor, pot privi televizorul sau pur și simplu se pot odihni. Au fost aduși doar pentru ca presa de partide să poată lua imagini și face fotografii care să sensibilizeze publicul.

Se pare că această strategie se trage încă de la Iurie Roșca, cel numit „pedofil politic”, care a folosit copiii pentru a spori prezența la protestele sale. Strategia a fost preluată de liderii PPDA care au fost în PPCD precum Valentin Dolganiuc sau Vasile Năstase. Doar că ei, probabil, au uitat unde a ajuns peste câțiva ani Iurie Roșca.

Copiii sunt viitorul, dar nu sunt instrumente pentru a le asigura unora viitorul pe care și-l doresc cu orice preț.

sursa: Democracy.md

You may also like

Comments are closed.

By