Năstase a încercat să compromită dezbaterile de la Ungheni, aducându-și ortacii de partid

Screenshot_3

Liderul PPDA Andrei Năstase a torpilat miercuri o dezbatere organizată de Promo-Lex pe subiectul modificării sistemului electoral. Acesta a adus în sală un grup de persoane violente și gălăgioase care au întrerupt de mai multe ori discuțiile, astfel încât moderatoarea Oxana Iuteș a fost la un pas să cheme poliția.

Promo-Lex a organizat miercuri ultima dezbatere din ciclul ”pro sau contra modificării sistemului electoral”, care a avut loc la Ungheni. Pentru prima dată la astfel de dezbateri a participat Andrei Năstase, până acum trimițându-l pe subalternul său Alexandru Slusari. Însă, ca de obicei, Năstase nu a venit singur în fața cetățenilor, dar a adus un grup numeros de persoane, unele, aparent în stare de ebrietate, care aveau un comportament violent și provocator. Aceștia au fluierat și au huiduit pe parcursul întregii dezbateri, iar la un moment dat au uitat cine i-a adus, astfel încât l-au fluierat și pe Năstase, scrie politics.md.

Moderatoarea dezbaterilor a îndemnat de mai multe ori oamenii la calm și chiar a fost nevoită de câteva ori să amenințe cu chemarea poliției.

Se pare că Năstase a venit cu susținătorii la dezbateri după ce la cele precedente, Alexandru Slusari era criticat dur de oameni pentru poziția PPDA împotriva dreptului cetățenilor de a-și alege singuri deputații. Acesta a fost numit mincinos în câteva rânduri, după ce oponenții săi politici au amintit că unii lideri ai Platformei DA se pronunțau deschis pentru modificarea sistemului electoral, revendicare susținută unanim de susținătorii Platformei.

You may also like

Comments are closed.

By