Mișcarea Antimafie condamnă protestul de duminică: O diversiune politico-mafiotă antieuropeană

Screenshot_2

Mișcarea Populară Antimafie condamnă protestul de duminică care a avut loc în fața Parlamentului. În cadrul unei conferințe de presă, vicepreședintele Mișcării, Daniela Bodrug, a calificat acțiunile din 11 iunie drept „o diversiune politico-mafiotă antieuropeană, organizată sub acoperirea societății civile și cu partidele politice ca: partidul lui Usatîi – Partidul Nostru, Partidul DA, Partidul PAS cu PLDM, și Partidul lui Petrenco”.

Modul în care a fost pregătit protestul, în care a fost promovat, ridică multe semne de întrebare. Iar un mod dubios de organizare și de petrecere a unui protest este din start un protest compromis.

Totodată, Bodrug afirmă că organizatorii au folosit societatea civilă în lupta lor politico-mafiotă.

Ce să mai creadă cetățenii când au văzut-o pe Maia Sandu la grămadă cu Ciubașenco, care striga de la tribună, în fața cetățenilor adunați acolo “Dodon, vernisi k norodu”? Ce să mai creadă cetățenii când stătea la grămadă cu Petrenco, care poate ne vorbea de la Donbas, unde sprijinea forțele separatiste? Mai lipsea vocea lui Usatîi, care se întâlnea cu lideri separatiști în Crimeea. Alături de Năstase, care și de data aceasta, ca și în alte dăți alături de Dodon, a făcut o acțiune antieuropeană. Maia Sandu a făcut galerie la o diversiune antieuropeană politico-mafiotă, alături de Usatîi cu Ciubașenco, Năstase și Petrenco.

Daniela Bodrug a criticat dur acțiunile liderului PAS, Maia Sandu, despre care a spus că face jocul fostului președinte al PLDM, Vlad Filat, condamnat la 9 ani de pușcărie, și că este o victimă a liberal-democraților.

Pe tot parcursul ei politic de până acum, Maia Sandu nu este un om liber. Și pașii acestui partid sunt supravegheați și sunt dictați de nimeni altul decât Vlad Filat și PLDM. Ați auzit-o vreodată pe Maia Sandu să spună măcar un cuvânt, măcar o frază de condamnare a acțiunilor de hoție a lui Vlad Filat? Maia Sandu nu este un om liber, altfel nu-mi pot explica deciziile ei politice care duc cetățenii cu viziune proeuropeană în brațele intereselor antieuropene și mafiote.

You may also like

Comments are closed.

By