12 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Limbaj scârbos la Jurnal TV! Realizatorii emisiunii „Ora de ras”, criticați pentru ofensele și cuvintele licențioase

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Pe pagina de Facebook „Republica Moldova” a fost postat un material video în care au fost montate mai multe secvențe din cadrul emisiunii „Ora de Ras” de la Jurnal TV. Administratorii paginii se arată revoltați de limbajul vulgar și cuvintele murdare făcute în adresa mai multor persoane. Ei spun că este inacceptabil ca un post de televiziune să difuzeze astfel de emisiuni și că ar fi fost bine dacă în Moldova ar exista ONG-uri de media „cu adevărat independente” care să interzică limbajul necenzurat de la Jurnal TV.

„Atenție, limbaj necenzurat!

Limbajul vulgar și necenzurat promovat de o televiziune înseamnă oare dreptul la libera exprimare, sau totuși ar trebui să existe limite ale bunului simț?

Considerăm că orice televiziune are menirea în primul rând să EDUCE telespectatorii, nu să promoveze prostia, limbajul de bulevard și incitarea la ură și violență.

Păcat că în Republica Moldova nu există ONG-uri de media cu adevărat independente. Dacă am fi avut, atunci acestea condamnau demult și cereau trustului media Jurnal TV să renunțe la limbajul necenzurat”.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img