Liderul DA, Andrei Năstase, huiduit la Rezina

nastase

Liderul PPDA Andrei Năstase se pare că a devenit un mare amator de huiduieli din partea populației. Mai mult, acesta a început să se laude și pe contul său de Facebook cu întrunirile sale prin localități, unde, de obicei el și adjuncții săi de partid sunt luați „în furci de oameni”. Ultima bravadă politică a lui Năstase a avut loc duminică la Rezina.

Liderul PPDA a scris pe contul său de Facebook că duminică a avut întrevederi în raioanele Ialoveni și Rezina. „La Mândrești, la Ialoveni, la Ghiduleni, la Ulmu și chiar în orașul Rezina (deosebit din mai multe puncte de vedere), pentru un viitor mai bun acasă, oamenii își pun mari speranțe în Platforma DA”, a scris Năstase.

La Rezina a fost într-adevăr deosebit, pentru că oamenii și-au pus „mari speranțe în Platforma DA”, huiduindu-l și fluierându-l pe Năstase și pe acoliții săi. O  imagine video publicată pe Internet surprinde mai multe momente în care Năstase cu o sticlă cu apă în mână și gesticulând încearcă să organizeze un grup de oameni în timp ce din spate este fluierat.

Se pare că de o astfel de primire Năstase și membrii PPDA se „bucură” în foarte multe localități. Doar în ultima lună au fost publicate înregistrări în care aceștia sunt luați „în furci” de oameni pentru faptul că nu se gândesc la oameni dar se conduc de propriile interese. Așa s-a întâmplat, spre exemplu la Climăuți, Dondușeni, dar și la Ungheni, unde liderul PPDA din localitate Gheorghe Peltic a fost fluierat în timpul unei întâlniri cu cetățenii care l-au acuzat că-și promovează interesele persoanele și ale partenerilor de afaceri.

De asemenea, vicepreședintele PPDA Alexandru Slusari a fost huiduit și numit „mincinos” în timpul mai multor dezbateri organizate de societatea civilă la Edineț, Comrat și Bălți unde s-a discutat  despre modificarea sistemului electoral. Oamenii critică PPDA pentru că resping posibilitatea modificării sistemului electoral, astfel ca cetățenii să-și poată vota în mod direct deputații.

Despre faptul că PPDA și liderii săi au căzut în dizgrația cetățenilor o demonstrează și ultimele sondaje, potrivit cărora PPDA are șanse extrem de mici de a ajunge în următorul Parlament, iar ratingul personal al lui Năstase este în continuă scădere.

Sursa: politics.md

You may also like

Comments are closed.

By