Incendiul uriaș din Londra, văzut din interior. O femeie a filmat teroarea de la etajul 24. Ea si copiii ei sunt dați dispăruți // VIDEO

londra incendiu.jpg5.jpg

O mamă a doi copii, blocată la etajul 24 al turnului Grenfell, a suprins imagini din interiorul blocului, în timpul incendiului devastator. Femeia și cei doi copii ai săi sunt dați dispăruți în urma incendiului, prietenii ei nereușind să ia legătura cu ea, relatează Daily Mail.

Rania Ibrham, în vârstă de 30 de ani, se afla în apartamentul ei atunci când blocul a fost cuprins de flăcări. Femeia nu ar fi reușit să iasă din locuință, însă a filmat încercarea de a părăsi clădirea. Femeia a deschis ușa și a filmat holul clădirii, care era plin de un fum dens. În imagini se aude cum femeia strigă după ajutor, în timp ce încearcă să iasă din clădire, citează libertatea.ro.

În imagini, femeia, care este din Sudan, țipă după ajutor și ignoră sfatul unui amic aflat în apropiere să țină ușa închisă. În același timp, se vede cum alți oameni fug și încearcă să ajungă într-un loc sigur, în timp ce întreaga clădire este cuprinsă de fum și flăcări.

„Toată clădirea a luat foc, iar noi suntem la etajele superioare. Cum o să ieșim?”, se aude Rania.

Femeia, mamă a doi copii, în vârstă de trei și cinci ani, nu au mai fost văzuți în urma transmisiei pe Facebook Live.

„Soțul ei era în Egipt, însă s-a întors de îndată ce a auzit ce s-a întâmplat. Rania a ajuns un etaj mai jos, la etajul 23, la apartamentul unui alt prieten, însă Rania, copiii ei și prietenul meu sunt dați dispăruți”, a relatat un amic al femeii.

Mai multe persoane sunt date dispărute în urma tragediei soldate cu 12 morți și zeci de răniți, iar bilanțul ar putea să se modifice pe măsură ce pompierii verifică ultimele etaje ale clădirii. Totodată, dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se aflau în stare critică.

Un alt copil, aflat în clădire, se aude strigând după ajutor:

Astăzi, salvatorii continuă să scoată victimele dintre ruinele clădirii:

254326

254331

254333

254335

254340

254341

254346

254347

254348

You may also like

Comments are closed.

By