Haz de necaz! Vezi cele mai tari glume ale internauților pe seama TV8

photo_2017-06-05_15-29-5000000(1)

Nici nu a reușit bine să apară, dar internauții fac deja glume pe seama postului de televiziune TV8, care se va lansa ca o continuare a TV7. Aceștia fac în special referire la legăturile patronilor TV8 cu jaful de la Banca de Economii, dar și cu Partidul Liberal Democrat.

La sigla TV8 cineva a adăugat „powered by Banca de Economii” (cu sprijinul Băncii de Economii n.red), făcând referire că unul din patronii TV8, Chiril Lucinschi este bănuit de spălare de bani, fapt ce a cauzat prejudicii în proporţii deosebit de mari celor trei bănci care au falimentat după jaful din 2018.


Iar bloggerul Eugen Luchianiuc a colorat sigla TV8 în verde, iar în cercurile de la cifra „8” a pus doi stejari (culoarea verde este culoarea oficială a PLDM, iar stejarul – sigla acestei formațiuni), dintre care unul răsturnat. Luchianiuc probabil a vrut să accentueze legăturile dintre Lucinschi, dar și directorul TV8, Ion Terguță, cu PLDM și fostul lider al acestuia, Vlad Filat, implicat în jaful miliardului.

Astăzi presa a publicat un material în care sunt demonstrate legăturile patronilor și șefilor de la TV8 nu doar cu Filat și PLDM, dar și cu mafiotul fugar Victor Țopa și, în special cu FSB.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By