Directorul postului TV 8, Ion Terguță a dispărut

ion-terguta-promo-tv8

Directorul postului de televiziune TV8, Ion Terguță, a dispărut din spotul promoțional al postului, la fel cum a dispărut și un interviu acordat unei instituții de presă finanțată la fel din banii furați din Banca de Economii, iar emisiunea sa, anunțată cu patos, ar putea să nu mai apară.

Bloggerul Eugen Luchianiuc a observat că din noul spot al TV8, televiziunea care aparținea clanului Lucinschi, relansată de curând, a dispărut cel care urmează să fie directorul instituției – Ion Terguță. Mai mult, și un interviu al acestuia acordat portalului Unimedia, de asemenea apropiat de Vlad Filat, a fost șters.

interviu-unimedia-profil-fb

Totodată, nu este exclus că emisiunea lui Terguță să nu mai apară. „Contactat de redacția blogului nostru Ion Terguță a rugat să ne adresăm la unimedia cu întrebări cu privire la ștergerea interviului iar la întrebarea dacă va mai apărea emisiunea lui la TV8 nu ne-a răspuns”, a scris Luchianiuc.

link-uni-404

El nu exclude că interviul e pe Unimedia a fost scos la comandă. „Redacția blogului presupune că ștergerea articolului a fost o comandă telefonică sau prin intermediul mesageriei online, așa cum e obiceiul să se dea indicațiile celor din presa BEM”.

Postul TV8 s-a relansat de curând. Postul a aparținut lui Chiril Lucinschi, un apropiat al lui Vlad Filat, care este implicat și cercetat într-un dosar legat de furturile de la Banca de Economii. Acum Lucinschi deține 25% din acțiuni, iar printre fondatori, după cum a scris presa, mai sunt personaje care au legături directe cu serviciile secrete ruse și cu personaje controversate ca mafiotul Victor Țopa.

Sursa:  Politics.MD

 

You may also like

Comments are closed.

By