Descinderi la Trușeni și Durlești! Poliția a ridicat cantități impunătoare de băuturi alcoolice contrafăcute (VIDEO)

Рисунок1-28

Poliţiştii sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au demascat activităţile a doi locuitori ai Capitalei, implicaţi în contrafacerea băuturilor alcoolice tari şi comercializarea lor în pieţe.

În gospodăria unui bărbat din comuna Truşeni, în vârstă de 50 ani, poliţiştii au depistat în cadrul percheziţiilor autorizate, băuturi alcoolice contrafăcute, alcool etilic, capace, sticle pentru îmbuteliere precum şi alte recipiente, camuflate într-o anexă a casei. Cantităţile de băuturi erau comercializate atât în Capitală, cât şi pe teritoriul ţării, obţinând ilegal profituri băneşti impunătoare.

Iar în orăşelul Durleşti, ofiţerii de investigarea fraudelor economice au descins în locuinţa uni bărbat de 49 ani, unde, la fel, au fost depistate băuturi alcoolice contrafăcute, recipiente din plastic, capace, precum şi sticle cu băuturi pregătite pentru comercializare ilicită.

În acest context au fost ridicate toate probele delicte şi depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar bărbaţii sunt cercetaţi penal pentru practicarea activităţii de întreprinzător şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 47 000 lei la 67 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore.

You may also like

Comments are closed.

By