Copilul de 2 ani din Iargara, lovit de tren, rămâne în comă // VIDEO

Screenshot_13

Băiatul de doi ani lovit ieri de un tren, în apropierea oraşului Iargara, din raionul Leova, a fost operat aseară cu succes la Institutul Mamei şi Copilului din Capitală. Medicii spun că intervenţia a decurs fără complicaţii, dar micuţul încă rămâne în comă, notează Publika.md.

Copilul a suferit un traumatism la craniu şi a fost operat aproape o oră. Medicii spun că starea micuţului este stabilă, chiar dacă nu şi-a revenit din comă.

„În primele 3-5 zile pot apărea complicaţii. Vom face tot posibilul pentru a evita urmările grave”, a declarat Tatiana Pasicovscaia, şefa secţiei de Reanimare Chirurgicală.

Amintim că băiețelul de 2 ani a fost lovit de tren în timp ce se plimba pe liniile de cale ferată. Acesta se afla cu fratele său mai mare, de 10 ani. Ambii au mers să strângă iarbă pentru iepurași. Părinții micuțului sunt în stare de șoc. Ei au declarat că nu este pentru prima dată când cei doi copii ai lor strâng iarbă lângă calea ferată.

„Calea ferată e în drept cu grădina la noi. Nici nu m-am gândit că o să se bage chiar acolo. Eram în casă cu cel mititel”, a spus mama copilului.

Mecanicul ar fi tras alarma, însă nu a putut evita impactul. A oprit locomotiva la 50 de metri şi i-a acordat primul ajutor băiețelului.

Poliţia investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele accidentului.

You may also like

Comments are closed.

By