Ataca în mod barbar doar femei, în ascensoare sau în scările blocurilor de locuit (VIDEO)

Рисунок1-29

Un individ în vârstă de 36 ani, originar din satul Cotiujenii-Mari raionul Şoldăneşti, a fost reţinut şi încătuşat de către angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectoarelor Râşcani şi Botanica, fiind bănuit de săvârşirea jafurilor în serie, în ascensoare şi scările blocurilor locative.

Potrivit informaţiilor acumulate preventiv, acesta ar fi atacat în mod barbar cel puţin trei persoane de genul feminin, pe care le deposeda de genţile personale.

Primul atac a fost înregistrat la sfârşitul lunii mai curent, când Poliţia Capitalei a fost alertată de către o femeie de 42 ani. Aceasta a spus că i-a fost furată geanta după ce a intrat în ascensor. Potrivit victimei, în geantă se afla telefonul mobil, carduri bancare, portmoneul cu bani şi alte bunuri de preţ.

O altă victimă în vârstă de doar 16 ani, de asemenea în ascensor, a fost atacată violent şi lovită cu pumnii în regiunea capului, fiind deposedată de telefonul mobil în valoare de 7 000 lei.

A treia ţintă a fost o tânără de 23 ani. Când a intrat în blocul locativ, a fost atacată prin surprindere şi agresată fizic, fiind deposedată de geanta personală.

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală victimele l-au recunoscut pe atacator după aspectul fizic şi după hainele în care era îmbrăcat în timpul atacurilor, acestea fiind depistate ulterior la domiciliu şi ridicate conform procedurii. Totodată, victimele susţin că individul s-ar fi exprimat în limba rusă, atunci când le cerea banii sau alte bunuri.

Actualmente el se află în custodia Poliţiei Capitalei şi este cercetat penal pentru jaf. Conform legislaţiei penale în vigoare individul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

You may also like

Comments are closed.

By