ASASINUL femeii găsite moarte în Nistru a fost REȚINUT. S-au cunocut într-o cafenea cu câteva ore înainte de crimă

omor

Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Ciocana, de comun cu IP Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău anunţă despre reţinerea presupusului asasin al femeii, cadavrul căreia a fost găsit pe 13 iunie curent în râul Nistru, în apropierea or. Vadul lui Vodă.

Bărbatul a fost reținut pe 16 iunie, în moment ce părăsea teritoriul R. Moldova pentru a pleca în Rusia. Individul, de 42 de ani, este originar din raionul Criuleni și a fost anterior judecat în Federaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Рисунок1-27

Fiind audiat de procurori, bănuitul şi-a recunoscut faptele criminale, declarând cu lux de amănunte circumstanţele săvârşirii crimei.

Victima, o locuitoare a Capitalei de 41 de ani, ar fi făcut cunoştinţă cu bănuitul în aceeaşi zi într-o cafenea din Capitală, unde au servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia au comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia orașului Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile. La un moment dat, între ei s-ar fi iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur. Bărbatul a agresat-o fizic şi a sugrumat-o, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, a aruncat corpul neînsufleţit al victimei în Nistru.

images-cms-image-000014901

Acum bărbatul se află în arest pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru omor intenţionat, pentru care legislaţia prevede pînă la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Astăzi urmează să fie examinat demersul procurorilor privind aplicarea în privinţa acestuia a măsurii preventive – arestul pentru 30 de zile.

You may also like

Comments are closed.

By