Ambuscadă pe o stradă din Capitală! Un tânăr de 24 de ani, reținut în flagrant cu droguri // VIDEO

Рисунок2-1

Un individ în vârstă de 24 ani, anterior judecat de mai multe ori pentru infracţiuni legate de droguri, a fost reţinut şi încătuşat de procurori şi ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani.

Tânărul a fost surprins în flagrant delict, când ar fi încercat să comercializeze substanţe narcotice pe o stradă din Capitală. Acesta a fost reţinut în automobilul cu care se deplasa, unde au fost efectuate percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate 50 de pacheţele cu o substanţă fărămiţată şi uscată, asemănătoare etnobotanicelor. De asemenea s-au găsit şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urmă vânzărilor de droguri.

Cantitatea de masă vegetală urmează a fi expertizată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, iar suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii mari. Conform legii sunt aplicate sancţiuni sub formă de amendă în mărime de la 19 000 lei la 25 000 lei sau închisoare de pînă la 2 ani.

Poliţiştii şi procurorii continuă investigaţiile cazului, privind identificarea complicilor lui, precum şi provenienţa şi metodele de transportare a drogurilor.

Poliția Capitalei menționează că, activitatea criminală a suspectului a fost monitorizată pe parcursul a câteva săptămâni, perioadă în care s-au acumulat probe suficiente în contextul demonstrării complicităţii acestuia în circulaţia ilegală de droguri.

You may also like

Comments are closed.

By