Accident la Cimișlia // Un microbuz s-a ciocnit violent cu un TIR. Două persoane – în stare gravă (FOTO)

images-cms-image-000014908

Șoferul unui microbuz și pasagerul acestuia au fost transportați în stare gravă la spital, după ce autovehicolul cu care se deplasa s-a izbit violent într-un TIR. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, 15 iunie, lângă localitatea Ecaterinovka din raionul Cimișlia. La fața locului a intervenit și un echipaj de descarcarcerare.

Solicitată telefonic, Alina Bunghez, ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare, a declarat pentru Today.MD că în accident a fost implicat un microbuz de mode lVECO și un autocamion de model DAF.

„Preliminar se cunoaște că accidentul ar fi avut loc după ce șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, iar acesta a ieșit pe contrasens și s-a izbit violent într-un TIR care venea din partea opusă. În urma impactului șoferul microbuzului IVECO, dar și pasagerul acestuia, au fost transportați în stare gravă la Spitalul raional Cimișlia”, a precizat Bunghez.

Din imaginile care au fost expediate pe adresa redacției de către un martor ocular, se vede că cele două unități de transport au rămas blocate pe traseu, iar la fața locului a intervenit și o autospecială a pompierilor.

Potrivit Dianei Țuțu, ofițerul de presă al SPCSE, salvatorii au intervenit la fața locului și au efectuat lucrări de descarcerare a șoferului microbuzului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

You may also like

Comments are closed.

By