A fost găsită mama fetiței de 2 ani, depistată recent în preajma Pieței Centrale. Ce spune femeia // VIDEO

Рисунок1-38

Angajaţii Secţiei combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au identificat mama biologică a fetiţei, depistată recent în preajma Pieţei Centrale fără supraveghere.

Mama minorei a fost găsită în compania unor persoane fără loc permanent de trai şi consumatori de băuturi alcoolice. Ea s-a dovedit a fi în vârstă de 26 ani, domiciliată în Chişinău.

Atât femeia, cât și concubinul acesteia au fost conduși la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Poliţiştii au stabilit că femeia face abuz de alcool, iar ultima dată şi-ar fi văzut fiica în ziua de 4-5 iunie curent. Potrivit ei, un prieten ar fi mers cu fetiţa la o cantină publică şi până în prezent nu s-au întors. Cazul este înregistrat şi sunt demarate acţiunile legale în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor, precum şi gradul de vinovăţie a acesteia.

În acest context Poliţia Capitalei va prezenta tot materialul probatoriu serviciilor de asistenţă socială, privind luarea de decizie în privinţa reîntoarcerii minorei în familia biologică.

You may also like

Comments are closed.

By