VIDEO // Reţinuți cu focuri de armă în Grătieşti! Au mutilat un tânăr și l-au lăsat într-o pădure la Buiucani

Screenshot_17

Operațiunea a avut loc marți, 16 mai. Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Buiucani au descins reţineri cu focuri de armă în comuna Grătieşti unde au capturat doi indivizi, bănuiţi de săvârşirea unui omor cu o deosebită cruzime. Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vârstele de 22 ani şi respectiv 23 ani, unul din ei anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale.

Potrivit informaţiilor acumulate pe parcursul investigaţiilor demarate, în seara zilei de 7 mai curent, un echipaj mobil de patrulare a depistat cadavrul mutilat al unui tânăr într-o fâşie forestieră din strada Mesager a sectorului Buiucani. Medicul legist a constatat că victima a fost fost bătută cu bestialitate şi mutilată cu un obiect ascuţit. Ulterior, ofiţerii de investigaţii au stabilit identitatea cadavrului, care s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, cu domiciliul în Capitală.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală poliţiştii au stabilit că, bănuiţii s-ar fi cunoscut cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică, bănuiţii au intrat în conflict cu tânărul şi i-au aplicat mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Actualmente bănuiţii se află în custodia Poliţiei Capitalei, fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore. Ei sunt cercetaţi penal pentru omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 ani până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

You may also like

Comments are closed.

By