-0.5 C
Chișinău
Sunday, December 5, 2021

VIDEO EXCLUSIV // Avocatul lui Platon era cu o prostituată în mașină cu care venea de la un apartament închiriat pentru sex. Vezi ce spune prostituata (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Sursele Moldova24 au reacționat la informațiile apărute în presă vizavi de reținerea în stare de ebrietate la volan a avocatului lui Platon Veaceslav – Eduard Rudenco.

Potrivit acestora, Rudenco a mințit cu nerușinare, or, deși declarase că vine de la o recepție organizată de Consiliul Europei, unde a servit câteva cupe de șampanie, acesta, împreună cu o prostituată se întorcea de fapt de la un apartament închiriat special pentru partidele de amor extraconjugale. Mai mult ca atât, chiar în momentul reținerii, în mașină se afla prostituata pe care acesta o numește în fața polițiștilor SOȚIE, iar mai târziu COLEGĂ.

Drept dovadă, sursele noastre ne-au expediat acest video:

Așadar, potrivit surselor, deși Rudenco susține că ar fi fost intimidat de poliție, lucrurile stau cu totul altfel. La 10 mai curent, în jurul orelor 22:00, oamenii legii au intrat în posesia informației potrivit căreia o tînără de 24 ani prestează servicii sexuale într-un apartament din Chișinău contra sumei de ‎800-1000 lei per oră.

Astfel, angajații MAI, în urma măsurilor speciale de investigații au stabilit că tînara aproximativ cu două săptămîni în urmă a creat o pagină pe o rețea de socializare unde găsea potențialii clienți – unul dintre acesta s-a dovedit a fi nimeni altul decât Rudenco, care la 10 mai 2017 a întreținut relații sexuale contra plată cu aceasta în apartamentul menționat, unde au servit și băuturi alcoolice.

Ulterior, avocatul a urcat la volanul automobilului său de model ”BMW” împreună cu tînara, dar… ghinion, a fost stopat de către angajații de patrulare și a fost supus testării alcooscopice, unde s-a stabilit că în aerul expirat concentrația alcoolului era de 0,31 mg/l.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img