Verificări inopinate pe o stradă de la Ciocana. Mai mulți şoferi au primit amenzi

Рисунок1-54

Verificări inopinate şi sancţionări a conducătorilor auto au avut loc astăzi dimineaţă, pe o stradă din sectorul Ciocana, demarate de către angajaţii Secţiei Supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, privind respectarea regulilor de exploatare a unităţilor de transport, destinate serviciilor de transport a mărfurilor şi alte încărcături, ce aparţin mai multor întreprinderi din Capitală.

Astfel, poliţiştii au stopat şi au documentat şoferii, a căror unităţi de transport nu corespundeau cu normele tehnice de exploatare prevăzute de lege. În urma verificărilor au fost depistate nereguli admise de către şoferi, privind sistemele de iluminare, frânare şi de direcţie sau starea tehnică în general a unităţii de transport, precum şi expirarea termenilor de valabilitate a actelor obligatorii. În acest context au fost întocmite 12 procese-verbale, privind depistarea a 18 încălcări a prevederilor legislaţiei în vigoare, cu aplicarea amenzilor în sumă de 3 500 lei.

Totodată, urmează a fi perfectate prescripţii şi remise către administraţia întreprinderilor vizate, întru înlăturarea defecţiunilor şi neregulilor depistate de poliţişti.

Asemenea activităţi sunt demarate pe tot teritoriul Capitalei, iar conducătorii auto sunt atenţionaţi să respecte cu stricteţe regulile de exploatare a unităţilor de transport.

You may also like

Comments are closed.

By