Urechean: Năstase și Sandu s-au compromis exact ca Ghimpu!

urechean.png5

Invitat la emisiunea lui Gheorghe Gonța de la TVC21, Serafim Urechean i-a criticat dur pe Maia Sandu și Andrei Năstase despre care consideră că nu au nici un viitor politic, pentru că s-ar fi compromis.

Serafim Urechean: Cum Ghimpu a compromis mișcarea unionistă în Moldova, așa acești doi lideri s-au compromis cu mișcările protestatare. Ei erau cei care țopau în stradă circumscripții uninominale, ca apoi să se întoarcă la, cum zicea unul din președinții Parlamentului, la 380 de grade. Acolo unde nu este consecvență în politică, nu este duritate în promovarea intereselor omului, acolo succese nu vor fi niciodată. Și mai ales în Republica Moldova.

Întrebat de moderator dacă nu crede în viitorul politic al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase, experimentatul politician a declarat ferm că nu. Mai mult ca atât, acesta consideră că unicul lucru care mai poate schimba ceva în țară este modificarea sistemului electoral, lucru promovat anterior de toate partidele alianței, inclusiv de PLDM partid din care făcea parte Maia Sandu și toată echipa acesteia.

Situația în țară poate soluționa numai circumscripția uninominală. Vor veni cum noi am venit în primul Parlament. Eu eram în fracțiunea deputaților independenți. Și lăsăm la o parte spectacolele astea cu partidele politice. Nu avem partide, domnul Gheorghe. Avem brigadiri de partid și avem oameni care finanțează unele lucruri.

You may also like

Comments are closed.

By