Un Mercedes căutat de autoritățile italiene, depistat la Bălți

18553969_10206909444293864_1217781149_o

Un autoturism în valoare de circa 20.000 de euro, care figura în baza de date a INTERPOL ca fiind căutat de autoritățile italiene, a fost depistat în orașul Bălți.

Automobilul, un Mercedes fabricat în 2012 și înmatriculat în Italia, a fost oprit în trafic, pe unul din traseele din orașul Bălți. La volanul autoturismului se afla o cetățeancă a R. Moldova, în vârstă de 31 de ani. În cadrul verificării documentelor prezentate, dar și în baza de date INTERPOL, s-a constatat că autoturismul se află în căutare internațională, alerta fiind introdusă de către autorităţile italiene. Șoferița a declarat că nu cunoaște despre cele depistate, deoarece a procurat mașina de la persoane necunoscute.

Autoturismul a fost reținut, cazul fiind cercetat în vederea elucidării tuturor circumstanțelor.

În prezent pe teritoriul Republicii Moldova se desfășoară operațiunea SPARE PARTS, în cadrul căreia angajații Inspectoratului Național de Investigație, Inspectoratului Național de Patrulare, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională și reprezentanții Poliției de Frontieră întreprind un șir de acțiuni menite să combată traficul ilegal de mijloace de transport.

You may also like

Comments are closed.

By