Țopii sunt finanțatorii PAS și ai Maiei Sandu? Vezi cum Facebook-ul i-a dat de gol

maia sandu

„Lumina nu ajută mereu de a vedea mai bine, lumina prea puternică, ORBEȘTE!”

 Poate nu merită așa multă atenție, dar anume o situație bizară m-a împins să fac acest blog, pe care poate și pe viitor îl voi utiliza pentru a vă povesti despre ceea ce pentru mulți e inobservabil.

Totul începe de la o postare a unei domnițe:

Lilya Andrusiv
Lilya Andrusiv, care se plânge de invazia trollerilor.

La prima vedere, parcă nimic bizar, când facebook-ul din spațiul dintre Nistru și Prut, e bucușit cu indivizi ce încearcă mereu să-și bage punctul lor de vedere despre politicul de pe Bâc.

Ce mi-a atras atenția mie, e totuși print-screen-ul utilizat de această domniță, în care se vede clar că-i făcut de adminul/editorul paginei „Lumina”. Un alt proiect de trolling High Level, condus de Andrei Bolocan, sub formă de vlogging.

Acest proiect mereu a stârnit controverse, fiind imparțial, și atacând mereu doar câțiva subiecți din politic, favorizând pe alții.

Aici nu se oprește tot, poate cineva va crede că print-screen-ul e trimis de Bolocan către această Lilya… Vă înșelați! De ce?

Vezi profilul Lilyei:

În chenar vedeți clar, că această fată, nu e altcineva decât manager la „GoSocial” un proiect comercial de social media, sau mai explicit, de publicitate pe internet contra bani.

Hmmm, ciudat! Bolocan mereu se plângea că „patronii săi sunt cetățenii simpli”. Cei ce vizualizează activitatea sa și care fac donații.

Deobicei prezintă ceva rapoarte financiare, acolo a câte 400-600$ pe lună.

Asta în timp ce doar serviciile unei companii de advertaising, se ridică de obicei la sume  peste 1000$ pe lună. De unde-și ia totuși Bolocan banii?

Un talmeș-valmeș vine și după ce vizitezi pagina  „Go Social” care se ocupă de promovarea proiectului „Lumina”, iar mai exact această Lilya, se ocupă personal de promovarea paginei Lumina:

Compania „GoSocial” își are sediul în aceeași clădire unde-și are sediul și „Partidul Platforma Demnitate și Adevăr” sponsorizată exclusiv de cei doi fugari Țopa Viorel și Victor, condamnați pentru infracțiuni grave în Moldova.

Conspirații…
De-ar fi fost totul aici, deja era îndeajuns așa-i?
Nu, asta nu e tot!

Lilya Andrusiv, se dovedește a mai fi și o mare promotoare a partidului /PAS/ și al Maiei Sandu. Un adevărat film brazilian, cu amestecuri și enigme, pe care doar ei știu ce cum și de unde-și iau banii.
Iar acum mă întreb dacă nu cumva Țopa e sponsorul general și a Partidului /PAS/?

autor: Eduard Frunză

You may also like

Comments are closed.

By