STOP FÂS. După sute de mii de protestatari, acum A DEVENIT LIMPEDE că s-a amânat. Despre cum Europa Liberă a dat o decizie INEXISTENTĂ a Parlamentului European ca și fapt împlinit

parlamentul-european_76303400

Ceva e putred în Danemarca. Numai că Danemarca e Moldova, iar putredă e presa, care altădată excela prin echidistanță și era etalon. De data asta, la numai zeci de ore distanță de monumentalele „sute de mii de protestatari”, care strigau că-i „arde curul”, tot Europa Liberă este cea care o dă cu stângu-n dreptul. De data asta și mai frumos, mai subtil chiar, dacă a fost intenționat.

Deși prorusul, și deloc simpaticul mie Dodon, îi rugase să nu se diorgăiască și să bea ceai, (mușețelul e, cică, bun), iată că redacția în cauză nu l-a ascultat și în exces de zel s-a grăbit să dea ca și fapt împlinit o știre despre un eveniment care încă nici nu a avut loc.

Iată link-ul: https://www.europalibera.org/a/28491307.html

Așadar, din știre aflăm că gata. Bani nu-s. Europa ne-a întors spatele și ne taxează pentru tentativa de introducere a sistemului electoral mixt. Atât! Fără nici un drept de schimbare a deciziei. Poate doar peste o lună:

„Pe 18 mai urmau să fie discutate modalitățile de acordare a banilor, între reprezentanții Parlamentului European, ai Comisiei Europene și ai Consiliului European, dar astăzi a devenit limpede că discuțiile au fost amânate pentru cel puțin o lună”

Realitatea însă e alta. Subiectul abia urmează să fie discutat. Pe la 19:30, spune agenda PE. Iată și lista vorbitorilor:

Screen Shot 2017-05-16 at 5.38.12 PM

Nu vreau să cred că a fost făcută gafa din reavoință. Dar mai știi? Dacă celebra jurnalistă a lui Chiril are dreptul să se întrebe dacă nu cumva Plaha a capturat aeroportul din POLANDA (denumirea îi aparține) sau că a comandat ploi, de ce nu aș avea dreptul să mă întreb dacă nu cumva Europa Liberă nu gafează ci a intrat în hora manipulării?

Poate totuși, câte un ceai? De liniștire…

PS: STOP FÂS mai activează?

GABRIEL CALIN

You may also like

Comments are closed.

By