Șoferul care a lovit mortal un bătrân pe viaduct, reținut și cercetat penal (VIDEO)

Рисунок1-56

Șoferul care a tamponat mortal un bătrân de 80 de ani a fost identificat și reținut. Bărbatul, de 27 ani, este originar din raionul Cimişlia. Potrivit poliţiei, după impact, individul şi-ar fi dus automobilul de model “Mercedes Benz” în localitatea sa de baştină pentru a ascunde urmele producerii accidentului rutier.

El a fost escortat la sediul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, unde va fi reţinut pe un termen de 72 de ore şi cercetat penal. Conform legislaţiei în vigoare bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani până la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 4 ani.

Menționăm că tragedia a avut loc în seara zilei de ieri, în jurul orei 23.50, în timp ce bărbatul de 80 de ani traversa carosabilul de pe viaduct. După ce l-a tamponat, şoferul a accelerat şi s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în Capitală s-au produs 43 accidente soldate cu pagube materiale, un pieton decedat şi cinci persoane traumatizate.

You may also like

Comments are closed.

By