Reținuți! Au furat din mai multe magazine. O parte din bunuri erau transmise deținuților (VIDEO)

Screenshot_18

Polițiștii din Drochia în comun cu ofiţerii de investigaţii ai Direcției Combaterea crimei grave a INI, au identificat un grup infracțional specializat în săvârșirea furturilor în proporții mari. Din grupare fac parte șase tineri, din raionul Drochia şi Rîșcani, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, anterior judecați pentru acțiuni similare. Prejudiciul depâșește suma de 150 000 lei.

Gruparea a activat în perioada lunilor aprilie-mai, în satul Pelinia, raionul Drochia, timp în care suspecții au spart patru magazine și o casă de locuit. Bănuiții acționau pe timp de noapte prin forţarea geamurilor şi tăierea lacătelor, de unde sustrageau produse alimentare, țigări, băuturi alcoolice, bani, telefoane mobile, ș.a…

În urma măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți, iar în automobil au fost depistate o mare parte din bunurile sustrase, care urmau să ajungă la deținuții din peninteciare.

Audiați, suspecții şi-au recunoscut vina, iar dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 5 până la 10 ani.

Trei dintre suspecți sunt arestați pentru 30 de zile, ceilalți sunt cercetați în stare de libertate.

You may also like

Comments are closed.

By