Reţinut de poliţişti, după ce a tamponat un pieton // VIDEO

Рисунок1-47

În cadrul acţiunilor speciale de investigaţii demarate de către angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, a fost identificat şi reţinut şoferul, care a tamponat un pieton şi a fugit de la locul accidentului rutier. El s-a dovedit a fi în vârstă de 26 ani, care şi-ar fi recunoscut vinovăţia. Reamintim că, aseară în comuna Dobrogea, un bărbat de 50 ani a fost tamponat violent de un automobil, după care a accelerat şi s-a deplasat într-o direcţie necunsocută.

Individul se afla la volanul automobilului de model “BMW”, iar după impact ar fi încercat să şteargă urmele accidentului rutier, dezinstalând bara de protecţie a automobilului, pentru a fi reparată şi vopsită.

În acest context, ofiţerul de urmărire penală din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişină a decis reţinerea acestuia în izolator pe un termen de 72 de ore. El va fi cercetat penal şi riscă o pedeaspă cu închisoare de la 3 ani la 7 ani cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de pînă la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By