Râs și plâns – …! Poze nostime de la protestul de azi

protest6

Bloggerul Eugen Luchianiuc ironizează pe seama protestului unor partide și ONG-uri afiliate lor.  După ce organizatorii nu au reușit să adune mai mult de 100 de persoane, Luchianiuc spune că “argații mayași” mai bine stăteau în online și “plăteau mai departe like-urile”, cu referire la echipa Maiei Sandu și obișnuința lor de a fi activi mai mult online decât offline.

“Ap ce, 200 de oameni din 4 partide și peste zece ONG-uri? Și după asta vine Comisia de la Veneția și PD le va arăta ce înseamnă consensus național. Semnături vs 200 de oameni”, s-a întrebat ironic bloggerul.

Luchianiuc atrage atenția la cât de fericită a fost Maia Sandu astăzi.  El publică mai multe fotografii cu Maia Sandu zâmbitoare și cu pancartă în mână, poze cu directorul Starnet, Alexandru Machedon, care a plătit ”dohera” de-a salariu la negru”, sau o poză cu fostul consilier al lui Vlad Filat, Dumitru Alaiba,  care ținea o pancartă în mână, pe care scria “Banca de Economii va fi bine. Eu sunt sigur”. Luchianiuc totuși a recunoscut că în cazul lui Alaiba a redactat textul în Photoshop, dorind să reamintească celebra declarație făcut de Alaiba anterior.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By