Prințul Albert al II-lea de Monaco vine la Chișinău. Agenda vizitei

slide_303149_59661

La invitația Prim-ministrului Pavel Filip, Prințul Principatului Monaco, Albert al II-lea, va întreprinde, în perioada 4 – 5 mai 2017, o vizită oficială în Republica Moldova. Prinţul de Monaco va avea o serie de întrevederi cu conducerea țării noastre, va vizita Universitatea de Stat din Moldova și se va întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru.

Agenda vizitei Prințului de Monaco în Republica Moldova include mai multe evenimente, între care:

Joi, 4 mai:

ora 12.00 – Ceremonia oficială de întâmpinare a Prințului Albert al II-lea de către Premierul Pavel Filip. (Reşedinţa de Stat, str. Nicolae Iorga, nr. 23)

ora 12.10 – Prim-ministrul RM va avea o întrevedere bilaterală cu Prințul de Monaco.

ora 12.30 – Întrevederea în format extins a delegaţiilor celor două state.

ora 13.30 – Ceremonia de semnare a două documente de cooperare bilaterală, urmată de conferința de presă comună a celor doi oficiali.

ora 14.05 – Prințul Albert al II-lea de Monaco va avea o întrevedere cu Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu.

ora 15.50 – Delegația monegască va depune flori la Monumentul Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din municipiul Chișinău.

Vineri, 5 mai:

ora 09.00 – Întrevederea Prințului de Monaco cu Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

ora 10.00 – Prințul Albert al II-lea va întreprinde o vizită la Universitatea de Stat din Moldova.
(mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici, nr. 60, blocul central al USM, Sala Senatului)

ora 11.10 – Premierul Pavel Filip și Prințul de Monaco se vor întâlni cu echipa de copii a Clubului de fotbal Zimbru (mun. Chișinău, stadionul Zimbru, str. Butucului, nr. 1)

You may also like

Comments are closed.

By