PEDOFILII POLITICI și violul din fața Parlamentului

Screen Shot 2017-05-10 at 4.19.01 PM

Termenul  pedofil politic s-a făcut auzit la Chișinău prima dată din gura lui Vladimir Nicolaevici Voronin. Atunci acesta așa îl catalogase pe Iurii Ivanovici Roșca, pentru că ultimul folosea copiii în acțiunile sale de protest. A trecut foarte puțin timp până ne-am dat seama că Voronin avea dreptate.

Iată că gașca care l-a împins atunci pe Iurii Ivanovici Roșca (Năstase, Barbăroșie, Cheienii și alții) continuă în același stil, doar că de data asta slujesc alți stâpâni.

În cel mai jegos mod posibil, văzând că nimeni nu îi mai ia în seamă cu microprotestele menite să-i resusciteze din comă pe cei din PAS, PLDM, DA și PN, au decis că doar o voce de copil ar mai putea fi soluția pentru ademenirea rapidă a populației într-o nouă horă a călugărilor, numită RASCACIKĂ.

Cel mai urât din toată poveste cu violarea inocenței copiilor în fața parlamentului este că se întîmplă cu girul ONG-iștilor, care, sfinți de la natură fiind, sunt cei ce realizează rapoarte în campanii electorale și nu numai în care ne povestesc despre încălcările procesului politic. Tot ei sunt gașca moraliștilor de serviciu, despre care am scris de atâtea ori.

Dacă nici Barbăroșie-verzuie nu știe că un copil nu are ce căuta la un protest și cu atît mai mult legea îi interzice să vocifereze de la tribună discursuri politice, atunci cine știe? Poate pepecedisto-comunistul Năstase Vasea? Poate Natașa Morari ne spune cât de frumos este să dezvirginezi politic copii în public? Poate Chiril Lucinschi, iubitul ei? Sau poate ex-ambasadorul-jurnalist? Organizațiile media-politice nu vor să comenteze în nici un fel modul în care un copil de numai 10 ani este abuzat politic în grup de beau-monde-ul protestatar?

Mai mult ca atât, distribuirea acestei pornografii politice infantile și bravada existenței unui asemenea act de pedofilie nu ridică nimănui nici un semn de întrebare? Chiar atît de tare vor ONG-știi ca stăpânii să le ajungă din nou la treucă încât au uitat pentru ce au fost fondate și de ce sug din granturi?

Greață și vomă. Atât.

You may also like

Comments are closed.

By